5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 30 reviews)
Uitstekend97%
Heel goed3%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Goede kwaliteit, prettige samenwerking. Gewoon goed, no nonsense

Rated 5 out of 5
maart 19, 2023

Half januari 2023 gehele woning voorzien van kunstof kozijnen inclusief dubbel glas. Sjaak Zwemmer is Een no nonsense kerel die waar maakt wat hij afspreekt. Gewoon goed werk afgeleverd en binnen afgesproken tijd. Binnen en buiten netjes afgewerkt. Wij zijn dik tevreden.

Fam J.P. Ursem

je

Rated 4 out of 5
januari 30, 2023

Prachtig weer en keurig afgewerkt binnen!

je

Stef

Rated 5 out of 5
januari 30, 2023

April 2020 Voorkant huis laten vervangen voor kunststof kozijnen, incl voordeur. Van te voren deskundig geinformeerd tijdens offertegesprek. Prettige en open communicatie. Plaatsing ging professioneel en kundig. Resultaat is super mooi geworden, heel blij mee! Prijs/kwaliteits verhouding goed. Zeer aan te raden om met Zwemmer in zee te gaan ­čÖé Groeten Stef en Mariska Sint Pancras

Stef

wim

Rated 5 out of 5
oktober 22, 2022

Via een kennis aan het adres van Sjaak gekomen, 1e indruk was goed en was er al snel van overtuigd de klus te gunnen aan Sjaak en is in september 2022 gestart. Sjaak is een toffe gast niet lullen maar werken, elke dag keurig op tijd. Sjaak heeft voor en achter kunststofkozijnen geplaatst en 3 kunststofdeuren. Deze klus in een week geklaard. Ook de schuur nog laten doen d.m.v. het plaatsen van rabatdelen. Daarna ook de keuze gemaakt om de raamdecoratie te laten inmeten en bestellen door Sjaak. Sjaak is een echte vakman en afspraak is afspraak. Volgend jaar mijn dakkapel nog laten vervangen door kunststof en ik hoef niet na te denken wie ik voor deze klus ga vragen. Wim

wim

Petra Kortekaas

Rated 5 out of 5
september 13, 2022

In augustus zijn door Sjaak bij ons nieuwe kunststof kozijnen en deur geplaatst. Nog steeds zijn wij ontzettend blij hiermee. Goede kwaliteit en het ziet er weer goed uit! Daarnaast is alles netjes afgewerkt. Een absolute aanrader!

Petra Kortekaas

Robert

Rated 5 out of 5
augustus 31, 2022

Zwemmer kozijnen heeft bij ons 2 (kunststof) kozijnen op de 1ste verdieping geplaatst. Binnen 1 dag zat alles erin. De dag erna alleen nog even afwerken (vensterbank) Het resultaat is prachtig geworden, goede kwaliteit en bijna net zo echt als hout. Sjaak is een harde werker die goed doorwerkt en liever doorgaat dan dat hij stil staat. Is op tijd en reageert snel. Was zelf niet te beroerd om uit eigen beweging even onze voordeurslot te repareren die niet goed dicht ging. Heb zijn telnr opgeslagen, want zal zeker weer contact met Sjaak opnemen als we hem nodig hebben.

Robert

karin

Rated 5 out of 5
juli 26, 2022

ziet er prachtig uit! heel blij met onze nieuwe kunststof kozijnen, fijne communicatie en snel antwoord op vragen, bedankt sjaakl!

karin

Henk en Annie

Rated 5 out of 5
juli 3, 2022

Van begin tot de afronding van dit project naar tevredenheid afgewerkt. Persoonlijk advies en ondersteuning hoe kozijnen kunnen worden vervangen. Alles is naar wens en in overleg uitgevoerd. Ook is de binnenkant netjes afgewerkt in anderhalve dag. 3 smalle en 1 breed kozijn helemaal klaar. Top en bedankt.

Henk en Annie

Maurice en Mihaela

Rated 5 out of 5
juni 27, 2022

Zeer mooi werk geleverd in 2 dagen tijd 3 kozijnen geplaatst en netjes afgewerkt aan de binnenzijde. Top gedaan. Zeer tevreden met het mooie resultaat.

Maurice en Mihaela

Helena &Rain

Rated 5 out of 5
april 21, 2022

Wederom snel, en vakkundig werk geleverd, dit keer! Vlgnd jaar nieuwe voordeur Sjaak!! Gr Helena&Rain

Helena &Rain

Martijn

Rated 5 out of 5
februari 23, 2022

Kwaliteit kozijnen, goede communicatie, vakmanschap in plaatsing en afwerking. Zeer tevreden met het resultaat!

Martijn

Van Rookhuizen

Rated 5 out of 5
juni 13, 2021

Alles kunstof kozijnen voor ,achter boven . 2 nieuwe deuren en muur opgemetsteld in de keuken. Zo blij mee. Werk goed mee gedacht naar de wensen. Vriendelijke man. Hij heeft zelfs onze oude vloer naar de stort gebracht, zo lief. Bedankt, we gaan genieten. Gr Michel en wendy

Van Rookhuizen

Hans en Rineke van der Wijst

Rated 5 out of 5
mei 27, 2021

Wat een geweldige kunststof kozijnen heeft u geplaatst en voor een scherpe prijs ook nog. Binnen een dag erin, absoluut een aanrader voor een ieder. Groets ons

Hans en Rineke van der Wijst

Pieter Pauw

Rated 5 out of 5
maart 10, 2021

No nonsens contact van begin tot het einde. Plaatsing in 1 dag van 4 kunststof kozijnen en ramen. Ziet er robuust en prachtig uit. In de toekomst kom ik zeker weer bij Sjaak op de lijn.

Pieter Pauw

John Roosen

Rated 5 out of 5
augustus 17, 2020

Van oud naar nieuw, een oude aluminium schuifpui met een aanliggend raam, is door Sjaak vervangen door dubbele tuindeuren en aan weerszijde hoge ramen. Ook boven twee kozijnen vervangen, allemaal in een paar dagen. Prachtig gedaan.

John Roosen

Klazien Naumann-de Wit

Rated 5 out of 5
juli 13, 2020

Top, helemaal blij met mijn nieuwe kunstofkozijnen. Vakwerk. Absolute aanrader!! Bedankt.

Klazien Naumann-de Wit

Hans de waard

Rated 5 out of 5
juni 19, 2020

Om 7.15 gestart en om 20.30 hele klus geklaard. Een enorm werk . Perfect afgeleverd en wij vinden het prachtig. Keurig afgewerkt. En er is hard gewerkt door Sjaak. Klasse!

Hans de waard

Ivo

Rated 5 out of 5
februari 27, 2020

collega gedaan. Van metselwerk tot de binnenkant van de kozijnen mooi aftimmeren. Echt vaklui, ik raad ze iedereen aan!

Ivo

Linda

Rated 5 out of 5
november 21, 2019

Superblij met onze nieuwe kunststof kozijnen. Warmer, minder geluid van buiten en veel mooier. Vrijwel ons hele huis is nu voorzien van kozijnen van Sjaak Zwemmer! Fijne communicatie, goed advies en mooi werk geleverd. Aanrader!

Linda

Jessie

Rated 5 out of 5
november 15, 2019

Top, prima werk en tot de volgende klus,volgend jaar!

Jessie

pl

Rated 5 out of 5
oktober 2, 2019

Top! Ziet er prachtig uit. Bedankt voor al het mooie werk.

pl

John

Rated 5 out of 5
augustus 8, 2019

Geweldige dag gehad, alles is netjes afgewerkt en de kwaliteit helemaal top! Bedankt!

John

Hans Jonker

Rated 5 out of 5
juli 12, 2019

10-7 voor en achter gevel kozijnen vervangen + raam in de steeg. Alles mooi op 1 dag gedaan ondanks slecht weer. Prima werk geleverd voor een scherpe prijs. Ga hem zeker benaderen voor de klus volgend jaar

Hans Jonker

Bert

Rated 5 out of 5
maart 11, 2019

Goed en degelijk vakwerk. Fijne communicatie met goed advies. Wij zijn erg blij met het resultaat.

Bert

Paola van Dijk

Rated 5 out of 5
maart 11, 2019

Perfecte plaatsing v kunststofkozijnen en voordeur. Goede service, komt afspraken na en tegen normale prijzen… Zeker een aanrader!!!

Paola van Dijk

Mariska

Rated 5 out of 5
februari 15, 2019

Achtergevel beneden in zijn geheel vervangen voor kunststofkozijnen, met openslaande tuindeuren. Tijdens de bedenkfase kundig ondersteund door Sjaak en allerlei opties waren bespreekbaar, waarin werd meegedacht. De uitvoering was professioneel, de plaatsing vakkundig en de afwerking secuur. Wij wilde graag een stuk met glas en lood boven de openslaande deuren. Dit heeft zeer mooi uitgepakt en het resultaat is prachtig geworden! Goede service, fijne en prettige communicatie.

Mariska

Menno

Rated 5 out of 5
januari 8, 2019

Goed en fraai werk geleverd met lastige klus van complex, groot atelierkozijn met dubbelglas. Prettig en direct persoonlijk contact, goede service.

Menno

Merel

Rated 5 out of 5
januari 6, 2019

Fijn persoonlijk contact met het bedrijf in voorbereiding en vragen. Goed en mooi werk geleverd, veel bekijks door buurtbewoners. Goede en prettige monteurs, veel overleg tijdens plaatsing. Absolute aanrader!

Merel

Herman

Rated 5 out of 5
januari 6, 2019

Uitstekend werk gedaan kreeg veel complimenten dat het zo mooi is geworden.

Herman