kunststof kozijnen en deuren bestellen?

Bij Zwemmer kozijnen kunt u uw kunststof kozijnen en deuren tegen aantrekkelijke prijzen bestellen.
Onze kunststof kozijnen en deuren zijn leverbaar in standard afmetingen waarbij u eenvoudig de kosten kunt berekenen en daarna bestellen. U krijgt direct een prijs te zien van uw gewenste kozijn.

Bestel nu

Kunststof deuren bestellen?

Kunststof deuren zijn voor ieders huis een meerwaarde. Bovendien werken ze goed isolerend en zijn ze makkelijk te onderhouden. U hoeft ze maar een enkele keren grondig schoon te maken. De door ons geleverde kunststof deuren hebben een gunstige prijs/kwaliteit verhouding.

Bestel nu

Houtlook kunststof kozijnen

Een houtlook kunststof kozijn is niet zozeer duurder, maar wel beter dan kunststof kozijnen met een gladde uitstraling. Bovendien is het meerwaardeverhogend en hangt er minder vuil aan het kunststof kozijn oppervlak.
Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Producten per categorie

Kunststof deuren

Elise

3,978.00

'- Al deze prijzen zijn inclusief: - Binnenkruk en deurgreep zoals u op de foto ziet. - Driepuntsvergrendeling. - Politie-Keurmerk.

Kunststof deuren

Julia

4,264.00

'- Al deze prijzen zijn inclusief: - Binnenkruk en deurgreep zoals u op de foto ziet. - Driepuntsvergrendeling. - Politie-Keurmerk.

Kunststof deuren

Sophie

3,995.00

'- Al deze prijzen zijn inclusief: - Binnenkruk en deurgreep zoals u op de foto ziet. - Driepuntsvergrendeling. - Politie-Keurmerk.

Kunststof deuren

Valerie

3,995.00

Valerie voordeuren zijn vleugeloverdekkende deuren, voor een mooie, visuele uitstraling. Deze serie heeft een meerprijs van € 800. Al deze prijzen zijn inclusief: - Binnenkruk en deurgreep zoals u op de foto ziet. - Driepuntsvergrendeling. - Politie-Keurmerk.

Kunststof deuren

Dubbele deuren

3,896.003,986.00

Mooie kunststof tuindeuren maakt de inrichting van uw woonkamer of slaapkamer compleet. Alle tuindeuren van Zwemmer Kozijnen zijn in diverse varianten leverbaar. Altijd belangrijk bij een keuze van een deur is de stijl van de deur. Wilt u bijvoorbeeld veel zonlicht en wilt u van meer tuin genieten, kies dan voor tuindeuren met glas tot aan de onderzijde. De deuren kunnen uiteraard worden geleverd met een renolithfolie, zodat u deze in iedere gewenste kleur kunt bestellen.

Kunststof deuren

Achterdeur

1,743.001,832.00

Zwemmer Kozijnen levert ook balkon- en keukendeuren. Vaak worden deze deuren besteld met aan de onderzijde een borstwering, voorzien van een glad of schrootjespaneel.

Kunststof kozijnen

Vast/draaikiepraamvast/vast

170.002,106.00

Dit kunststof draaikiepraamkozijn bestaat uit drie vakken die horizontaal, dus naast elkaar zijn geplaatst. Het middelste raamkozijn is een draaikiepraam die links of rechts naar binnen, draaiend en kiepend kan worden besteld. Dit type is zeer geschikt indien u een panoramisch uitzicht wenst, met veel ventilatiemogelijkheden.

Kunststof kozijnen

vastglaskozijn

229.002,126.00

Dit is het kunststof standaard type vaste raamkozijn, bestaand uit één vak.

Kunststof kozijnen

Vastglas met 2 stijlen

771.002,596.00

Dit vaste kunststof raamkozijn bestaat uit drie gelijke vakken die horizontaal, dus naast elkaar zijn geplaatst.

Kunststof kozijnen

Draaikiep/Draaikiep

865.002,114.00

Dit kunststof draaikiepraamkozijn bestaat uit twee draaikiepramen die horizontaal, dus naast elkaar zijn geplaatst. De draaikiepramen kunnen beiden naar binnen draai-/ kiepend worden besteld.

Kunststof kozijnen

Draaikiepraam

432.001,014.00

Dit kunststof kozijn heeft een naar binnen draaiend/kiep raam compleet afgemonteerd met draai-kiep beslag** dat voldoet  aan de eisen van het Politie-Keurmerk. Al onze draaikiepramen en deuren zijn voorzien van dit keurmerk. Draaikiep ramen hebben het voordeel dat zij naar binnen draaien en kiepen. U kunt daardoor het raam van binnen uit goed schoon houden en zeer goed ventileren door het raam in de kiepstand te plaatsen.  

Kunststof kozijnen

Valraam

767.001,100.00

Dit is het standaard type kunststof valraamkozijn die bestaat uit één valraam die kiepend naar binnen kan worden besteld. Dit kozijn wordt veel gebruikt in ruimtes waar veel geventileerd moet worden,zoals bv. badkamers.

Kunststof kozijnen

Draaikiep/vast/Draaikiep

1,197.003,234.00

Dit kunststof draaikiepraamkozijn bestaat uit drie gelijke vakken die horizontaal, dus naast elkaar, zijn geplaatst. Het middelste raamkozijn is vast en de buitenste twee zijn draaikiepramen die links of rechts naar binnen draai-/kiepend kunnen worden besteld. Dit type is zeer geschikt indien u een breed uitzicht wenst, met veel ventilatiemogelijkheden.

Kunststof kozijnen

Hefschuifdeur 2-delig

4,278.006,824.00

De enkele kunststof schuifpui heeft één enkele schuif, die 1 deur van links naar rechts en andersom kan laten schuiven. De andere deur is vast gemonteerd. Beide deuren zijn voorzien van grote ramen over de bijna gehele lengte van het kozijn. U behoudt op deze manier een mooi uitzicht over uw buitenterrein en door veel lichtinval van buitenaf, blijft u in contact met zon- en maanlicht in uw huis.